Home page
O nama

Preduzeće «Igma inženjering» d.o.o. Beograd, osnovano je 1992. g. Nastalo je kao rezultat potrebe za snabdevanjem rezervnim delovima industrije građevinskog materijala, ciglana.

Glavna delatnost firme je proizvodnja rezervnih delova, podsklopova, sklopova i mašina za industriju građevinskih materijala, ciglane, kao i remontom starih mašina. Osim toga firma radi i rezervne delove i elemente za druge industrije i pruža usluge mašinske obrade, mašinske bravarije, termičke obrade i inženjeringa.

Firma zapošljva preko 20 zaposlenih. Većinu zaposlenih čine iskusni visokokvalifikovani majstori, dok ostale zaposlene čini visoko obrazovani upravljačko – inženjerski kadar.
Proizvodnja se odvija u sopstvenim kapacitetima, firma raspolaže sa oko 2000 m2 poslovno – proizvodnog prostora, grupisanog u nekoliko celina, sa preko 50 proizvodnih mašina.

Firma je osposobljena za proizvodnju najraznovrsnijih mašinskih elemenata, delova, sklopova, podsklopova, inženjering, razradu dokumentacije, projektovaje i izradu tehničke dokumentacije, kao i pružanju usluga.

Igma inženjering je u mogućnosti da udovolji svim zahtevima u pogledu pružanja usluga proizvodnje najraznovrsnijih mašinskih elemenata, osovina, vratila, zupčanika, pužnih prenosnika, kućišta i dr., proizvodnje rezervnih delova za najraznovrsnije industrije, remonta proizvodnih mašina, i dr., i to sve radimo po Vašoj dokumentaciji ili uzorku na osnovu koga mi razrađujemo dokumentaciju.

Igma inženjering je zaokružila tehnološke procese proizvodnje mašinskih elemenata, posedujemo sopstveni mašinski park sa preko 50 mašina, prateću mašinsku bravariju, kao i sopstvenu termičku obradu.

Osposobljeni smo za izradu najrazličitijih mašinskih elemenata, kao i izrade kompletnih zupčastih parova i reduktora, proizvodimo evolventne zupčanike sa pravim i kosim zupcima, pužne parove, konusne zupčanike sa pravim i kosim zupcima.

Imamo i rešeno pitanje proizvodnje odlivaka od izrade modela preko gotovog odlivka do gotovog mašinskog dela.

 


O nama
Proizvodi
Proizvodni kapaciteti
Usluge
Foto galerija
Video galerija
Reference
Kontakt